0
0
Startsida / Köksmaskiner / Ugnar

Ugnar

Välkommen till vår samling av ugnar för restauranger och storkök där varje maträtt tillagas med precision och kvalitet för att ge dig den bästa möjliga matupplevelsen. Vi erbjuder ett brett utbud av ugnar som är utformade för att möta olika behov och matlagningsmetoder, oavsett om du lagar pizza, grillar kött, bakar bröd eller tillagar sofistikerade rätter.

Sortering:
Antal:
16 artiklar
Bageriugn, Genius MT backmaster 6-11
Eloma
från 147 587,50 kr 163 400 kr
Fler varianter
Bakugn, EB 30XL MT, med vattentank
Eloma
från 119 762,50 kr 132 600 kr
Fler varianter
Kombiugn, Multimax 6-11
Eloma
från 124 600 kr 137 950 kr
Fler varianter
Kombiugn, GENIUS MT 6-11
Eloma
från 138 275 kr 153 087,50 kr
Fler varianter
Kombiugn, Multimax 20-11
Eloma
308 350 kr 341 387,50 kr
Kombiugn, GENIUS MT 20-11
Eloma
327 462,50 kr 362 550 kr
Kombiugn, Multimax 20-21
Eloma
432 462,50 kr 478 800 kr
Kombiugn, GENIUS MT 20-21
Eloma
496 825 kr 550 050 kr
Bakugn, EB 30 MT
Eloma
från 82 875 kr 91 750 kr
Fler varianter
Bakugn, EB 30 MT, med vattentank
Eloma
från 88 912,50 kr 98 437,50 kr
Fler varianter
Bakugn EB 30XL MT
Eloma
från 113 350 kr 125 500 kr
Fler varianter
Kombiugn, GENIUS MT 10-11
Eloma
från 192 950 kr 213 625 kr
Fler varianter
Kombiugn, Multimax 10-11
Eloma
från 153 275 kr 169 687,50 kr
Fler varianter
Bageriugn, Genius MT backmaster 10-11
Eloma
från 200 937,50 kr 222 462,50 kr
Fler varianter
CiBO+ Turbougn
CiBO+
127 191,25 kr 133 885,50 kr
Flera varianter
CiBO Snabbugn multifunktion
Lagervara
CiBO
76 993,75 kr 81 046,05 kr
Fler varianter
16 artiklar

När ska man använda en ugn?

Ugnar är oumbärliga i restaurang- och storköksmiljöer för att tillaga en mängd olika rätter och maträtter. De används för att baka, rosta, grilla, ånga och till och med för att röka mat. Ugnar är perfekta för att tillaga allt från bröd och bakverk till kött, grönsaker och desserter. De är också användbara för att hålla mat varm och redo för servering.
Vad ska man tänka på när man väljer ugnar? 
När du väljer en ugn för din verksamhet är det viktigt att tänka på flera faktorer. Bland annat bör du överväga ugnens kapacitet och storlek för att säkerställa att den passar din verksamhets behov och köksutrymme. 
Du bör också beakta ugnens energiförbrukning, funktioner och inställningar samt dess kvalitet och pålitlighet. Att ta hänsyn till andra restaurangägares rekommendationer och recensioner kan också vara till hjälp för att göra det bästa valet.
Hur fungerar en ugn?
En ugn fungerar genom att generera värme som distribueras jämnt i ugnens interiör för att tillaga maten. Beroende på ugnstypen kan värmen produceras genom olika metoder såsom elektricitet, gas eller ånga. 
Maten placeras inuti ugnen antingen på en rack eller i en form och tillagas sedan vid den önskade temperaturen och tiden enligt receptet eller kockens instruktioner.

Vilka typer av ugnar finns det?

Det finns olika typer av ugnar för olika ändamål, inklusive konventionella ugnar, ångugnar, grillar, kombinationsugnar och pizzaugnar. Konventionella ugnar är vanliga för allmän matlagning, medan ångugnar används för att ånga mat och behålla dess fuktighet. 
Grillar ger maten en grillad smak och textur, medan kombinationsugnar kombinerar flera matlagningsfunktioner i en enhet. Pizzaugnar är speciellt utformade för att baka pizza med perfekt krispighet och smak.

Varför är ugnar viktiga i restauranger och storkök?

Ugnar är en kritisk del av restaurang- och storköksutrustning eftersom de möjliggör en mängd olika matlagningsmetoder och tillåter kockar att tillaga en mängd olika rätter med precision och kvalitet. 
Genom att använda rätt typ av ugn kan restauranger och storkök tillaga allt från enkla måltider till avancerade rätter med perfekta resultat varje gång.

KONTAKTA OSS

VAD TYCKER VÅRA KUNDER?


Din varukorg(0 st)

Varukorgen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
 

Favoriter(0 st )

Du har ännu inga favoriter